Kentia palmen verhuur

Verkoop

PoleyPalm biedt een assortiment aan palmen en tropische planten. Wij bieden producten aan voor binnen en buiten, zoals binnenpalmen, terraspalmen en winterharde buitenpalmen.

Vanaf heden verkopen wij alleen aan bedrijven, op aanvraag.

Onze palmen zijn met uitstek geschikt voor terrasaankleding voor horecagelegenheiden, zoals restaurants, café’s, beachclubs / strandpaviljoens. Ook voor binnenbeplanting in bedrijfskantoren, theaters, evenementenhallen kunnen wij voorzien. Onze winterharde buitenpalmen zijn zeer geschikt als permanente tuinbeplanting maar kunnen uiteraard ook binnen of op het terras worden gebruikt.

Verkoop van:

  • Binnenpalmen
  • Buitenpalmen (winterhard)
  • Terraspalmen (geschikt voor buiten van april tot oktober)

Andere soorten tropische planten en yucca’s op aanvraag.

Dus hebt u palmen of tropische beplanting nodig?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor úw locatie!

Wij verkopen een groot assortiment aan palmen en tropische planten. De populaire, winterharde Trachycarpus Fortunei en Wagnarianus zijn geschikt voor buiten, het gehele jaar door. Voor een korte periode bieden wij onder andere de Phoenix Canariënsis en Phoenix Roebelinii, echte tropische blikvangers voor bijvoorbeeld op uw terras of in uw strandpaviljoen. Tenslotte hebben we diverse binnenpalmen zoals de Howea Forsteriana of Kentia Palm.